Beauty Editor House Tour: Jean Godfrey-June’s Clean WFH Routine

Beauty Editor House Tour: Jean Godfrey-June’s Clean WFH Rutine

Skrevet af: Jean Godfrey-June

|

Udgivet den: 22. november 2022

Jean Godfrey juni

Hvis det er rent og endda vagt skønhedsrelateret, har jeg prøvet det – eller jeg er i gang med at gøre det. Og hvis jeg prøver et skønhedsprodukt, er det hjemme (hvor jeg har arbejdet siden starten af ​​pandemien) hvor det sker. Hver dag ankommer kasser med skønhedsprodukter med posten – hvilket er ligesom at få en gave og lidt som at få en bunke arbejde.

Hvad er der på My Kitchen Island

Jeg pakker ud og redigerer i første omgang alle de nye på et bord i mit køkken. Men jeg har også et par skønhedsartikler i køkkenet – jeg er altid derinde, så hvorfor ikke fugte? Her er hvad jeg propper på min midterø sammen med skeerne og spartlerne.

1

Om morgenen tager jeg C-vitamin på (se nedenfor), og løber derefter ned for at lave kaffe. Når først C-vitaminet virkelig er sunket ind for at gøre sit arbejde, dette fantastisk behandlingscreme Er næste.

2

Fem eller ti minutter efter det har jeg måske brug for et ekstra lag fugt (jeg er 58), i så fald klapper jeg på dette utrolig olie fra Annee de Mamiel. Hun laver en helt ny olie, der er skræddersyet til hver sæson, og du skal prøve denne for at forstå, hvor fantastisk den er.

3

Jeg er besat af læbepomade. Jeg holder den nye lyserøde-brune nuance fra goop læbepomade trio i køkkenet – det er ren og skær nok til, at jeg aldrig har brug for et spejl.


 1. Augustinus Bader The Rich Cream

  Augustinus Bader
  The Rich Cream
  goop, $280

  KØB NU


 2. de Mamiel vinter ansigtsolie

  de Mamiel
  Vinter ansigtsolie
  goop, $135

  KØB NU


 3. goop Beauty GOOPGENES Clean Nourishing Lip Balm Trio

  goop skønhed
  GOOPGENES Clean Nourishing Lip Balm Trio
  goop, $48

  KØB NU

Hvad er der på mit “kontor”

Mit kontor er bare et skrivebord ved siden af ​​en yderst behagelig stol i min stue. Folk på Zoom eller Teams siger altid: “Åh, jeg elsker din baggrund,” og det er for det meste et ficustræ, der så dødt ud, da jeg købte huset, men fik det godt med lidt vand og sol. Planter får mig til at føle, at et rum er i live. New York om vinteren er virkelig dyster – at have planter indeni holder mig i gang med nogle californiske vibes. Jeg sidder der altid i det, der var min bedstemors yndlingsstol (folk håner den, indtil de har siddet i den, og så forstår de), skriver, redigerer eller holder møder. Jeg tester også en masse skønhedsprodukter der. Men ud over det, jeg tester, har jeg et par væsentlige ting inden for rækkevidde.

1

Kender du de møder, hvor alle slukker deres kamera? Min favorit ting at gøre: Jeg er besat af denne meget nye, meget seje laser kaldet LYMA. Du holder den bare på en rynke, hvor end den er, i tre minutter. Og så kan du absolut deltage i dit møde, men samtidig laver du LYMA, som, når du ser før-og-efter, det er vanvittigt – især den, der viser resultater på en persons knæ.

2

Før ethvert møde stryger jeg lidt Kosas Rosewater på mine læber – og dupper så lidt fra mine læber på æblerne på mine kinder. Tilbage i de dage, hvor vi havde et kontor, brugte vi (hele goop NYC-teamet) dette trick og spurgte altid hinanden: “Vent. Fik du lavet din makeup?”

3

Jeg putter solcreme på flere steder i mit hus, men det er især vigtigt på kontoret, fordi det er et super solrigt sted. Jeg glatter det mellem bagsiden af ​​mine hænder, efter jeg har vasket dem.


 1. LYMA LYMA Laser Starter Kit

  LYMA
  LYMA Laser Starter Kit
  goop, $2.700

  KØB NU


 2. Kosas Weightless Lip Color i Rosewater

  Kosas
  Vægtløs læbefarve i Rosewater
  goop, $28

  KØB NU


 3. Humanrace Ozone Body Protection Cream SPF 30

  Menneskelige race
  Ozon Body Protection Creme SPF 30
  goop, $52

  KØB NU

Hvad er der på My Bathroom Sink

Mit badeværelse ovenpå er der, hvor broderparten af ​​skønhedsforskningen foregår. Der er mange skønhedsprodukter derinde. Det er lidt skørt, men det er mit job. Jeg har også alle elementerne i min almindelige rutine deroppe:

1

Jeg renser ikke om morgenen. Jeg plejede at have fedtet hud, så jeg rensede hele tiden. Men jeg behøver ikke mere. Så det første jeg gør – og alle burde gøre dette, uanset om du er 17 eller 87 – er C-vitamin. Især dette C-vitamin er lavet med fugtgivende hyaluronsyre, og du blander det, når du først får det, så det bliver ved med at potent. Det gør en mærkbar forskel på, hvor levende du ser ud. Begynd at bruge det, og efter en uge eller to, og nogen vil sige: “Hvad gør du ved din hud?”


 1. goop Beauty GOOPGLOW 20% C-vitamin + Hyaluronsyre Glow Serum

  goop skønhed
  GOOPGLOW 20% C-vitamin + Hyaluronsyre Glow Serum
  goop, $125/$112 med abonnement

  KØB NU

2

Jeg renser om natten. Jeg starter med at tage øjenmakeup af, hvis jeg har nogen på. Der er næsten ingen rene øjenmakeupfjernere, og denne findes ikke kun, men er fantastisk. Den er fra Grown Alchemist, og den virker virkelig. Så renser jeg. Jeg har testet dette nye mærke kaldet DAMDAM. Jeg er også super til GOOPGLOW exfoliating jelly cleanser; Jeg skifter. Gelérensen er så blid, men den får mig også til at føle, at jeg har fået alt fra min hud.


 1. Grown Alchemist Detox Eye-Makeup Remover

  Voksen alkymist
  Detox Eye-Makeup Remover
  goop, $35

  KØB NU


 2. DAMDAM Osoji Cleanse Ritual Duo

  DAMDAM
  Osoji Cleanse Ritual Duo
  goop, $86

  KØB NU


 3. goop Beauty GOOPGLOW Cloudberry Exfoliating Jelly Cleanser

  goop skønhed
  GOOPGLOW Cloudberry Exfoliating Jelly Cleanser
  goop, $35/$25 med abonnement

  KØB NU

3

Nogle gange toner jeg med dette essens fra Furtuna Skin. Det er flot. I en knivspids virker den også som en (mildere) øjenmakeupfjerner.

4

Jeg skal teste denne superstjerne i et par måneder, før den blev lanceret, så jeg kan virkelig se fordelene: Den hjælper med alle virkningerne af solskader, fra ujævn hudtone og ru tekstur til rynker. Det fantastiske er, at det er lavet med tidsfrigivne alfa-hydroxysyrer, så du får en øjeblikkelig eksfolierende fordel, og så, natten over, virker og virker og virker. Det er i stand til at gå længere og gøre mere, men ikke irritere din hud. Jeg glatter det de fleste nætter lige før sengetid.

5

Hvis min hud er særlig tør efter Sovemælk, eller hvis jeg lige har taget C-vitamin på, og jeg har brug for fugt, venter jeg et par minutter og glatter derefter på dette ansigtscremesom leverer behandling (peptider, ceramider, botaniske stoffer) med hydreringen.

6

Jeg elsker et bad om aftenen, og jeg elsker virkelig “Martini.” Tyve minutter i karret giver mig stor sved og lidt tid til at læse.


 1. Furtuna Skin Acqua Serena Micellar Cleansing Essence

  Furtuna Hud
  Acqua Serena Micellar Cleansing Essence
  goop, $85

  KØB NU


 2. goop Beauty GOOPGLOW Dark Spot Exfoliating Sleep Milk

  goop skønhed
  GOOPGLOW Dark Spot Exfoliating Sleep Milk
  goop, $98/$89 med abonnement

  KØB NU


 3. goop Skønhed GOOPGENES Alt-i-én-nærende ansigtscreme

  goop skønhed
  GOOPGENES alt-i-én-nærende ansigtscreme
  goop, $98/$86 med abonnement

  KØB NU


 4. goop Skønhed

  goop skønhed
  “The Martini” Følelsesmæssig Detox Bath Soak
  goop, $40

  KØB NU

Saunaen, der var et skur

Vi (jeg siger vi, men jeg mener virkelig min kæreste) byggede denne sauna under COVID ud af nogle Craigslist-dele og et meget gammelt, meget nedbrudt skur. Vi går i det næsten hver eneste dag.

1

Det første jeg gør inden jeg går i saunaen er hårserum. Hvis du aldrig har prøvet det, skal du: Du kan virkelig se en forskel på dit hår, når du bruger det: Det giver mig glans og hoppe og også denne utrolige tekstur. Jeg putter serummet igennem længderne af mit hår, så det på en måde beskytter dem, mens jeg er i varmen, og samtidig tror jeg, at varmen hjælper det med at gå dybt.

2

Når jeg først er i saunaen, elsker jeg det tør børste. Det er OG goop-produktet; der er ingen særlig teknik ud over at gå mod dit hjerte. Du vil bare ikke gøre det så hårdt, at det gør ondt – det handler om at vække din hud og have det godt.

3

Jeg beholder denne balsam – den hedder meget passende Sublimt, og det er så rigt – i saunaen. Ligesom med hårserumet føler jeg, at varme hjælper fugten med at synke ind. Den efterlader din hud så glødende og dugfri, du vil ikke tro det.

4

Jeg kunne ikke være mere til det her kropsolie. Det dufter så godt, og det synker ind som et mirakel. Du kan tage dit outfit på som tre minutter efter du har glattet det på (ikke at jeg tager outfits på i saunaen). Når jeg er helt olieret, sætter jeg mig i saunaen og suger og drikker bare duften.


 1. goop Beauty GOOPGLOW Restore + Shine Hair Serum

  goop skønhed
  GOOPGLOW Restore + Shine Hair Serum
  goop, $55/$44 med abonnement

  KØB NU


 2. goop Beauty G.Tox Ultimate Dry Brush

  goop skønhed
  G.Tox Ultimate Dry Brush
  goop, $25

  KØB NU


 3. Okoko Sublime Balm

  Okoko
  Sublim balsam
  goop, $83

  KØB NU


 4. goop Beauty GOOPGLOW Afterglow Body Oil

  goop skønhed
  GOOPGLOW Afterglow Body Oil
  goop, $48/$43 med abonnement

  KØB NU

Den iskolde udendørs bruser

Vi forbedrede saunaen ved at tilføje et koldt brusebad – det er en haveslange, der er fastgjort til et regnbruserhoved til $40 fra Amazon – for at få den fulde Wim Hof-effekt.

1

Nøglen her er Microderm: en til ansigt, en til krop. Du får både fysisk og kemisk eksfoliering for at udglatte død hud for en utrolig glød. Jeg lader ansigtsversionen sidde i cirka to minutter, mens jeg tager resten af ​​brusebadet. (Ja, det er koldt! Men jeg så dette afsnit af Goop Lab og jeg er overbevist.)

Jeg eksfolierer og renser over det hele med denne scrub-bodywash-kombination. Det dufter så godt, føles så godt – det er et rør af lykke i hele kroppen.


 1. goop Beauty GOOPGLOW Microderm Instant Glow Exfoliator

  goop skønhed
  GOOPGLOW Microderm Instant Glow Exfoliator
  goop, $125/$112 med abonnement

  KØB NU


 2. goop Beauty GOOPGLOW Microderm Instant Glow Body Polish

  goop skønhed
  GOOPGLOW Microderm Instant Glow Body Polish
  goop, $48/$43 med abonnement

  KØB NU

2

Da serummet har været i mit hår i 20 minutter i saunaen (den Huberman Lab podcast, som gennemgår al videnskaben, anbefaler 20 minutter til et første pass i saunaen), det er nu, jeg vasker det ud. Skrubshampooer efterlader ofte dit hår lidt tørt, men denne er fugtgivende. Dit hår er så blødt bagefter – især kombineret med serumets effekt.

3

Denne krus-udslettende balsam er super nærende, dufter fantastisk og skyller lige ud, og jeg elsker, elsker, elsker emballagen. Anything Grown Alchemist er svært at modstå, men dette er det ultimative.


 1. goop Beauty G.Tox Himalaya Salt Scalp Scrub Shampoo

  goop skønhed
  G.Tox Himalaya Salt Scalp Scrub Shampoo
  goop, $55/$38 med abonnement

  KØB NU


 2. Grown Alchemist Anti-Frizz Conditioner 0.5

  Voksen alkymist
  Anti-Frizz Conditioner 0.5
  goop, $50

  KØB NU

Relateret læsning

My Morning Rutine: A goop Beauty Editor’s WFH Essentials

Gwyneths morgenhudrutine

Hvorfor vores skønhedsdirektør pigger hendes morgen med Ashwagandha og fiskeolie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *